Personvernerklæring


"Nettstedet" viser til hele nettstedet megacandy.no. "Vi" viser til MegaCandy AS.


Nettstedet bruker loggfiler som innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. Les mer om cookies her.


Personvernpolicy

Hvilke typer personopplysninger MegaCandy kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven (lenke til lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet. 

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.


Behandlingsansvarlig 

Ansvarlig for behandling av personopplysningene er MegaCandy AS ved daglig leder, organisasjonsnummer 817 534 252.


Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Hvis du har spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt på post@megacandy.no. 
 

Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom bestillinger i nettbutikken, der vi spør om opplysningene vi trenger for å sende ut varer: Navn, E-post, telefonnummer og postadresse.


Eksterne leverandører/databehandlere 

Driftsleverandør for www.megacandy.com er SYSE. For å få sendt varene, registrerer vi også navn, adresse, e-post og telefonnummer hos Bring. Betaling av varer skjer via følgende eksterne aktører: Skrill, PayPal og Klarna. E-poster til nyhetsbrev registreres hos MailChimp.

Lagring og utlevering av opplysninger

Personopplysninger som registreres på megacandy.no er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene lagres helles ikke lokalt hos oss. Opplysningene deles ikke med tredjepart, og vi selger ikke dine personopplysninger til andre. 

Søk på nettstedet 

Søkeord som brukes på nettstedet samles inn og lagres i Google Analytics. Formålet med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes på, til å tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Søkeordene kan ikke kobles til andre opplysninger om brukeren som har gjort søket. 

SSL-kryptering 

Våre nettsider er sikret med SSL-sertifikat, og er altså kryptert.

 


© megacandy - alle rettigheter reservert