Vilkår og Betingelser

Generelle betingelser

Alt innhold på dette nettstedet tilhører MegaCandy AS - 817534252 (også kjent som megacandy.no. Adresse: Gamle Kroervei 59a, 1435 Ås, Norge). Uautorisert bruk av dette materialet er ikke tillatt.

Personvern/sikkerhet

Vi sørger for at all din personlige informasjon holdes privat og sikker. Når du handler på siden vår oppgir du navn, e-postadresse, telefonnummer og et passord. Vi bruker denne informasjonen til å behandle bestillingen din, til å holde deg oppdatert om bestillingen din, og for å tilpasse dine besøk på siden vår best mulig etter dine behov. Vi bruker sikre servere som beskytter informasjonen din med avansert krypterings- og brannmurteknologi.

For å holde deg oppdatert på det som skjer hos oss kan det hende vi sender deg en e-post om tilbud og nye produkter på megacandy.no. Hvis du ikke vil motta slike e-poster er det bare å gi oss beskjed.

Kredittkort og betaling

Du kan betale med Visa eller MasterCard når du handler på siden vår. Vi legger ikke til noen gebyrer for bruk av kort. Vennligst pass på at du oppgir eksakt fakturaadresse og telefonnummer (dvs. den adressen og telefonnummeret banken din/kredittkortselskapet ditt har registrert på deg). Gal informasjon vil gjøre at det tar lenger tid for oss å få sendt varene dine. Kortet ditt vil bli belastet når du har fullført bestillingen din.

Du kan alternativt betale med din PayPal-konto, dvs. via en tredjepart. Vennligst sett deg inn i PayPals betingelser før du går til kassen og betaler hos dem.  Megacandy.no er ikke ansvarlig for handlinger utført av eller i forbindelse med betaling hos PayPal.

Du kan også velge å betale med faktura (velg Klarna som betalingsmetoden). Betaling med faktura innebærer ikke ekstra gebyr. Klarna tilbyr en betalingsfrist på 30 dager etter bestilling på alle fakturaer.

Eksterne lenker

Denne siden kan inneholde lenker til andre nettsider som eies og driftes av andre aktører. Du godkjenner at megacandy.no ikke er ansvarlig for drift av og innhold på noen av disse sidene.

Andre nettsteder som kan nås via vårt nettsted har sine egne personvernsforskrifter og egne praksiser for å samle data. Vennligst gjør deg kjent med disse sidenes praksis. Megacandy.no er ikke ansvarlig for handlingene til en eventuell tredjepart.

Retur av varer/angrerett

  1. Du har en lovfestet rett til å ange på kjøpet i 14 dager fra den dagen du mottar varene. Dette betyr at du innen 14 dager må enten (i) returnere varene til oss eller (ii) gi oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten. Velger du alternativ (ii) har du 14 dager fra du gir oss beskjed til varene må være returnert til oss.
  2. Alle varer som returneres må være i sin opprinnelige innpakning. Innpakningen må være uåpnet.
  3. For alle varer som returneres i henhold til punkt (1) og (2) over vil hele beløpet du betalte for produktene refunderes, inkludert MVA. Fraktkostnader refunderes ikke. Du må selv betale porto ved retur av varer. Hvis kjøper opprinnelig ikke betalte for frakt (dvs.hvis han/hun fikk fri frakt), vil refusjonen tilsvare totalen av alle varer minus 69 kroner, et beløp som tilsvarer MegaCandys kostnad for frakt og håndtering.
  4. Ved gyldig retur vil du kunne velge mellom å få igjen pengene dine eller å få en tilgodelapp som kan brukes ved ditt neste besøk hos oss.

Bestilling med flere produkter 

Når du bestiller flere produkter vil vi gjøre det vi kan for at alle produktene sendes samtidig. Hvis dette ikke lar seg gjøre og varene må sendes i flere forsendelser, vil du likevel bare måtte betale frakt på en forsendelse.

Andre betingelser

 Vi reserverer retten til å gjøre endringer på denne siden og i disse betingelsene når som helst.


© megacandy - alle rettigheter reservert